ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1Как мога да платя за артикули?
Приемаме всички основни кредитни карти и PayPal, както и наложен платеж с еконт.
2Мога ли да върна артикули?
Да. Докато те са неотворени и върнатият артикул е получен в рамките на 10 дни от покупката.
3Колко време отнемат доставките в България?
Доставката обикновено е в рамките на 1-3 работни дни. Поръчките, направени преди 14:00 часа, се изпращат в същия ден. Само при изчерпана количество доставките може да отнеме до 7 работни дни. Нашата стандартна услуга се изпраща от ЕКОНТ за 48 часа.
4Дали на следващия ден доставка опция доставка през почивните дни?
Не. Това е услуга само за делнични дни и всички поръчки, направени в петък преди 14:00 часа, ще бъдат доставени в събота до 13:00ч.
5Колко време отнемат европейските доставки?
Доставката е обикновено между 3-5 работни дни в зависимост от страната.
6Съдържа ли здравословния BEYRIYSKA пакет всички необходими хранителни вещества?
Здравословният BEYRIYSKA пакет съдържа 90 основни хранителни вещества и са градивните елементи за хранителна добавка програма.
7Вашите продукти органични ли са?
Въз основа на обширните лабораторни изследвания, извършени върху Life Minerals, ние знаем, че минералите в полезните изкопаеми са действително органични поради следните причини: - Съдържат аминокиселини. - Съдържат колоиден въглерод и колоидно желязо. - Съдържат големи количества fulvic киселини и хуминови киселини. Минералите на марката BEYRIYSKA са богати на естествени минерали, произхождащи от находища на хумусна шисти/глина. Тези огромни находища са образувани от растения, отглеждащи преди повече от 65 милиона години и са били защитени от слой от варовик и съдържат над 70 различни минерали.
8BEYRIYSKA хранителни вещества продукти безопасни ли са да се приемат ежедневно?
Основните хранителни формули не съдържат лекарствени съставки. За разлика от някои витамини, които може да се натрупват до токсични нива в тялото , колоидни минерали се използват от тялото и се отделят в рамките на няколко часа.
9Защо минералите ви са различни от другите минерали на пазара?
BEYRIYSKA хранителни вещества са превъзходни продукти в сравнение с другите на пазара поради няколко причини. Например, минералите съдържат само жизнеспособни хранителни вещества, за разлика от други минерални продукти, които всъщност са направени от въглища като лигнит или леонордит. За разлика от нашите минерали, тези по-ниски продукти съдържат малко (ако има такива) минерали или fulvic киселини. Също така, ние получаваме нашите трасови минерални продукти от естествени, растителни източници, докато други извличат своите минерални продукти от източници на солено езеро, които съдържат нездравословни нива на хлорид и въглерод. Затова нашите минерали съдържат големи количества аминокиселини, минерали, fulvic киселини и хуминови киселини без съдържание на метал, хлорид или въглерод, подсладители, соя и иметатори открити в други продукти.
Магазин